Julstök & allt sånt där.

Jullov - på gott & ont! Hehe... Tur att det finns spel så att dom inte slår ihjäl varann hela tiden i alla fall. Då kan dom slå ihjäl varann i spelen istället - haha.

Sen det här med att sluta amma går bra. Ammar en gång på natten, inget mer än så. Isis blir bättre & bättre på att somna om själv, hon gnäller lite men somnar snabbt om. Förutom den där gången på natten då hon ammas. Då är hon så pass kinkig att hon inte slutar. Jag märker skillnaden snabbt, men en gång per natt är ju helt ok, än typ 15 & sen under dagarna. ;) Men tyvärr har hon slutat sova på dagarna samtidigt, eftersom att hon inte ligger i famnen & myser på samma sätt. Om man nu inte lyckas få henne att varva ner nån gång där runt kl 15-16... Så nu är det verkligen fullt ös, medvetslös från morgon till kväll. Jag somnar då fan ovaggad varje kväll. ;)

Nu har jag nog slagit in det sista. Fast det var en födelsedagspresent till Seven iofs, fick stryka det först för jag har tvättat så det kan användas direkt om han vill. Han fyller ju 8 år den 28 Dec, så det finns inte med att köpa presenter efter julen. Bättre att ordna allt på samma gång & dela upp i två högar. ;) Julafton & födelsedag. Har inget julpapper på något för enkelhetens skull! För julpapper på födelsedagen är ett big no-no såklart!

Bakat två sockerkakor & garvade åt mig själv. Jag gjorde nämligen exakt samma misstag idag som sist jag gjorde sockerkakor förra veckan. Första sockerkakan hade jag för lite socker i så den blev ganska platt & smakade mer ägg än den ska. Så sockerkaka #2 blev perfekt. Exakt samma gjorde jag idag! Dessutom hittade jag inte decilitermåttet idag? Jättekonstigt för det ligger alltid på samma plats. Så jag fick googla hur många matskedar 1 dl är & fan så jobbigt det blev att måtta alla dl mjöl t.ex. ;)
Gillar

Kommentarer