Julen 2015.

Så var julen över! Man har längtat så länge så det är alltid lite sorgligt när allt lägger sig & allt börjar rulla på normalt igen, men men.. nu är jag trött på julmaten men julpyntet får stanna tills jullovet är slut. Brukar vara en bra markering att vardagen är åter.

Isis har surat hela dagen så hon har mest hängt på min höft eller i bärselen. Riktigt sur dam det där! Fattar inte varför. Hon brukar vara jätteglad på morgonen men idag så var det bara gnäll, gnäll, gnäll. Hoppas att hon vaknar på en bättre sida imorgon. Mina axlar hade gillat det i alla fall!

Jag gillar att skriva ner vad barnen fick i julklapp & se tillbaks på senare, så jag tänkte se om jag minns såhär utantill vad dom fick. Det känns som att jag glömt något men jag får väl fylla på senare annars.

Star: en rosa pyjamas med hundar & apor på, Loom Bands-startset, olika pärlor & tråd, färgläggningsbok för vuxna, färgpennor, halsband & armband, svarta stretchjeans, en bok "Att vara jag", fusktatueringar i guld, en kort hoodie & en svart tröja med tryck.
Ninja: en vit pyjamas med stjärnor, en Bridezillas-docka, en Monster High-docka, en svart "kavaj", en svart tröja & ett par svarta leggings med katter på knäna, ritblock & tuschpennor, en mjukistiger, en drömfångare, en kortlek.
Seven: en pyjamas med Star Wars, en låda Lego, en ganska stor, lurvig nalle, Playmobil-MC med gubbe, Mini Rodini-vinterjacka, t-shirt med bilar från Molo, robotdinosaurie.
Oxy: en pyjamas i blått & rutigt, mjukisfigurer Kiss & Bajs, Playmobil-spöke som lyser i olika färger samt lyser själv i mörker, set i trä med brödrost, bröd osv, städset med låtsasmopp osv, en mjukishund, pennor med pennvässare & linjal, bok om bokstäver osv med små griffeltavlor i med tillhörande kritor, liten "matta" med penna som fylls med vatten att skriva med, Mini Rodini-tröja.
Isis: en pyjamasdress med blommor, en prasslig & mjuk pekbok, en mjukisflodhäst, ett mjukislamm, en tröja med tyll, lila mockasiner, guldiga strumpbyxor.


Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin jul!Gillar

Kommentarer