Hur jag mår?

Hur mår jag nu när jag varit gravid ett tag?
  • Jag mår nog helt ok förutom att ischiasen bråkar varenda dag. Det gör det svårt att sova bekvämt/ta sig upp ur sängen. Hela tiden vänster sida. Men får vara glad så länge jag kan stödja på benet i alla fall. Det betyder att jag kan fortsätta jobba.
  • Har ingen foglossning ännu heller - jätteskönt. Jag fick det inte alls med Isis, så jag hoppas att det kan få bli så denna gång också. Att ha foglossning OCH ischias är liksom ingen dröm precis. ;)
  • Jag vet att mitt järnvärde inte är på topp & jag glömmer hela tiden att äta tabletterna.
  • Halsbränna har jag varje dag. Dricker ...vad det nu heter.. något på G, mot det. Smakar APA & jag ryser. Men det funkar helt ok då det lägger sig som ett lock. Halsbränna får jag av ALLT & då menar jag allt också.
  • Jag blir fortfarande konstigt mätt efter vissa måltider. Mår konstigt, blir illamående & väldigt, väldigt trött. Det brukar sitta i en hel kväll. Samma sak om jag äter godis, jag får bara i mig några bitar, sen mår jag konstigt. Så jag äter bara lite mat i taget & godis kanske en gång i veckan.

Bebisen då?
  • Den gör sig påmind många gånger under dagarna. Främst längst ner men även upptill ibland.
  • Ligger jag på rygg så hoppar det till en hel del & det känns mot händerna.
  • Känner mig väldigt taggad på namnen vi pratat om. Nu gäller det bara att övertyga herrn om att min smak är bäst! ;)
V. 23+3, idag.

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Haha Gaviscon mot halsbrännan va..?? . Levde typ på den när jag väntade första sonen.... Ja man fick ta några djupa andetag innan man svalde den..... Testa omeprazol annars oxå. Ska inte vara farligt när man är gravid
None
Cim von Wowern,
Precis. Så äckligt, haha! Men bm rekommenderade den. Ska dock testa Omeprazol när den här andra börjar ta slut & se vilken som är att föredra. ^^, Novalucol funkade förra graviditeten men inte nu, bara en kort stund. :/
vonwowern.blogg.se
Vilandra,
Säger också Omeprazol for the winning! Känner igen beskrivningen du ger av att bli konstigt mätt och trött, så blev jag också under grav - irriterande när en är HUNGRIG!
None
Cim von Wowern,
Måste nog testa det för nu är det fan förjävligt HELA TIDEN! 😟
vonwowern.blogg.se