Host, host.

Jag är fortfarande inte helt frisk, vilket är frustrerande. Förkylningen är riktigt långdragen & jag hostar hela tiden. Mycket märklig hosta dock, varje andetag vill trigga igång hostan så när jag ska sova måste jag andas ganska ytligt för att inte reta halsen. Nåväl, är inte täppt längre i alla fall. Barnen är friska också, jätteskönt. Så nu är skola & dagis igång som det ska igen. Men kommer lappen om magsjuka upp på dagisdörren så kommer Oxy få vara hemma. Tänker inte leka med den risken. ;) Även om det kan komma från skolan också så minimeras risken en liten del i alla fall. Det känns som att dom flesta är förkylda nu va?

Solen skiner, räkningarna är betalda & kaffet var perfekt - får hoppas att resten av dagen blir fin även den! Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Räkningshögen kvar & ska tas i tu med ikväll... Två barn hemma som retar gallfeber på varandra & tröök-förkylning . Läste dock precis att det spekuleras i huruvida Kim Kardashians rumpa är äkta el. inte & att den t.o.m har röntgas i tv (!!!) . Så det verkar som det finns andra som har värre problem trots allt..
None
Cim von Wowern,
Ja det var ju en del år sedan som hon gjorde nåt ultraljud på den i teve. Haha...
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Haha det var dagens skratt...
None