Hon flyttar!

Star flyttar! Hm.... nej men nĂ€stan. 😉 Vi har under nĂ„gra Ă„r nu pratat om att fixa i kĂ€llaren för att fĂ„ ett till sovrum. En trappa ner har vi en sk. gillestuga. DĂ€r hade vi vardagsrummet vĂ„ra första Ă„r i detta hus, sen flyttade vi upp det för att slippa trappan. Sen dess har det mest varit ett förrĂ„d & dĂ€r jag hĂ€nger tvĂ€tten. Nu ska vi göra slag i saken; Star fĂ„r flytta ner! Hon Ă€r ju tonĂ„ring nu sĂ„ hon behöver lite mer eget.

Men dÄ krÀvs det en ny sÀng t.ex eftersom att hon har en loftsÀng för tillfÀllet & den gÄr inte att fÄ ut frÄn rummet utan att plocka isÀr. SÄ den kommer Ninja att fÄ & en ny sÀng till Star Àr bestÀlld. Hittade pÄ samma sida ett smart skrivbord som jag bestÀllde tvÄ av. Ett till Ninja, ett till Star, för det Star har nu Àr sÄ slitet sÄ det fÄr slÀngas & det Ninja har nu kan Seven ta över.

Jag tycker att jag gjorde ett riktigt fynd faktiskt; tvÄ skrivbord & en sÀng med madrass & ben, allt för endast 3938:- OCH fri frakt! BestÀllde frÄn Chilli.se & Àr ni sjÀlva intresserade av skrivbordet sÄ sök pÄ just "skrivbord" & leta dÀr, för jag hittade bara tre (andra) skrivbord nÀr jag tittade under kategorin. Dessutom fick jag sen tillbaks 118:- via Refunder sÄ jag betalade ju egentligen bara 3820:- för möblerna. Woop! KÀnns alltid tillfredsstÀllande att kÀnna att man fyndat. (Missa inte att regga dig hos Refunder! En stor mÀngd företag stÄr med & jag kan ju nu sÀga att Japp, det funkar!)

Dock krÀvs det först & frÀmst att rensa dÀr nere, vilket jag gjorde igÄr till viss del. Började med att dela upp alla skor & ytterklÀder i Spara & SlÀnga-högar. Det blev en massa att slÀnga eller om vi lÀmnar det i insamlingscontainer istÀllet. MÄste fÄ till det pÄ nÄgot vis. Sen sÄ... Àr det inte massvis kvar utan ska vÀl gÄ att fÄ undan pÄ en dag eller tvÄ. Vi har vÄr förra soffa dÀr nere som Star vill ha kvar, sÄ kan hon hÀnga med kompisar dÀr nÀr hon fÄr ner en teve ocksÄ.

Samtidigt fĂ„r Ninja ett eget rum, ett tag i alla fall. NĂ€r Isis Ă€r lite Ă€ldre fĂ„r hon dela med Oxy dĂ€r nu Seven & Oxy Ă€r, sĂ„ fĂ„r Seven & Ninja dela rum lĂ€ngre fram, sĂ„ som tjejerna delar. Det blir bra till slut! 👌


Gillar

Kommentarer