Hon flyttar!

Star flyttar! Hm.... nej men nästan. Vi har under några år nu pratat om att fixa i källaren för att få ett till sovrum. En trappa ner har vi en sk. gillestuga. Där hade vi vardagsrummet våra första år i detta hus, sen flyttade vi upp det för att slippa trappan. Sen dess har det mest varit ett förråd & där jag hänger tvätten. Nu ska vi göra slag i saken; Star får flytta ner! Hon är ju tonåring nu så hon behöver lite mer eget.

Men då krävs det en ny säng t.ex eftersom att hon har en loftsäng för tillfället & den går inte att få ut från rummet utan att plocka isär. Sen är det ändå för lågt i tak för den där nere. Så den sängen kommer Ninja att få & en ny säng till Star är beställd. Hittade på samma sida ett smart skrivbord som jag beställde två av. Ett till Ninja, ett till Star, för det Star har nu är så slitet så det får slängas & det lilla Ninja har nu kan Seven ta över.

Jag tycker att jag gjorde ett riktigt fynd faktiskt; två skrivbord & en säng med madrass & ben, allt för endast 3938:- OCH fri frakt hem till dörren! Beställde från Chilli.se & är ni själva intresserade av skrivbordet så sök på just "skrivbord" & leta där, för jag hittade bara tre (andra) skrivbord när jag tittade under kategorin. Dessutom fick jag sen tillbaks 118:- via Refunder så jag betalade ju egentligen bara 3820:- för möblerna. Woop! Känns alltid tillfredsställande att känna att man fyndat. (Missa inte att regga dig hos Refunder! En stor mängd företag står med & jag kan ju nu säga att Japp, det funkar! Ett helt ärligt, bra tips.)

Dock krävs det först & främst att rensa som FAN där nere, vilket jag gjorde igår till viss del. Började med att dela upp alla skor & ytterkläder i Spara & Slänga-högar. Det blev en massa att slänga eller om vi lämnar det i insamlingscontainer istället. Måste få till det på något vis. Sen så... är det inte massvis kvar utan ska väl gå att få undan på en dag eller två. Vi har vår förra soffa där nere som Star vill ha kvar, så kan hon hänga med kompisar där när hon får ner en teve också.

Samtidigt får Ninja ett eget rum, ett tag i alla fall. När Isis är lite äldre får hon dela med Oxy där nu Seven & Oxy är, så får Seven & Ninja dela rum längre fram, så som tjejerna delar. Så jag måste fixa i Ninjas rum också sedan, direkt efter att Stars är klart. Måste riva skrivbord, bära ut, städa som fan, möblera om. Två hela rum alltså, ensam - med en bebis som skriker. Haha... MEN! Det blir bra till slut!

Gillar

Kommentarer