Hej då dagis.

Igår var det varmt efter att ha regnat till & från ett par dagar. Det blir nog samma idag för det är redan +15 ute. Seven tar med en kompis hem efter skolan, det blir första gången på det sättet för honom. Seven har kommit på ett bra sätt att kommunicera med sina vänner - via WhatsApp. :)

Idag är det sista dagen någonsin på dagis för Oxy, så när jag hämtar hem honom senare idag ska vi ta med oss allting hem & säga hej då till fröknarna. Sen är det 1 års paus från dagis innan det är Isis tur. Det känns rätt skönt, är lite trött på att gå vägen till dagis. ;)

Sen idag ska jag upp & köra mitt första jobbpass, så farmorn kommer hit om en timme & passar Isis under tiden.


Gillar

Kommentarer

Cim von Wowern,
Nej, hon ska börja nästa höst, då 15 timmar/vecka. Nu under sommaren finns det någon som kan passa henne den stund det tar eftersom att både barnen & K är lediga. I höst får vi fundera ut nåt annat, troligen får Isis följa med ibland (har kollat med personalen om det är ok) & ibland får farmorn passa.
vonwowern.blogg.se
Cim von Wowern,
Nej han är ledig Juni-Aug enligt sitt schema. 😊
vonwowern.blogg.se
Cim von Wowern,
Ja jag tycker att hon är för liten ännu. 3-3½ år har känts bäst för oss. Nej just nu blir det inte mer än detta & som det ser ut nu skulle det vara svårt att få ihop mer tid till det. Dock samlar jag ju på mig en erfarenhet & merit till senare i livet. Det var både kul & nervöst idag men helt ok. Skönt att ha 1:a dagen gjord.
vonwowern.blogg.se