Greentom Upp är här!

Igår fick jag hem vagnen. Jag bad Star att hämta den med två kompisar, så dom var snälla nog att göra det åt mig. Dom kom flåsandes med en stor kartong. 😉 Nån nytta ska dom väl göra, tonåringarna! Sen drog dom till "gården" till kl 21.

Hur som helst, vagnen! Jag multitaskade; gjorde middag, roade Isis & satte ihop vagnen samtidigt som Ninja, Seven & Oxy lekte hus med två av kartongerna. Alltsammans i köket. Lite lätt kaos men jag jobbar rätt bra i det. 😉 Fick ihop vagnen, vilket inte alls var svårt egentligen. Sitsen kan man ha både fram & bak, jag föredrar att ha barnet mot mig så länge barnet är nöjt. Nackdelen är att när sitsen är bakåtvänd finns endast ligg- & viloläge, alltså inget fullt sittläge. Detta finns när barnet sitter framåt, då finns alla tre lägen. Så det funkar ett tag till då Isis är nöjd i viloläget. Suffletten tycker jag är bra av vad jag hunnits testa. Man kan vika fram en längre del om det behövs, annars är den in under "taket". Handtaget är inte höj- & sänkbart men jag känner att höjden är bra. Någon lite längre kan också köra den bekvämt men jag tror den är för låg för K på 190 cm. Jag är 164 cm. Men det kvittar, det är bara jag som kör vagnen. 😉 Varukorgen är som väntat väldigt liten. En liten matpåse kanske kan få plats, men dett var jag förberedd på & kommer ha kvar den förra vagnen att ha när jag måste handla med en del. 

Vagnen i sig är otroligt lättkörd! Jag blev så glad när jag körde den idag & den bara gled som i smör. Inte ett dugg tung trots att Isis satt i. Den är även väldigt mjuk & lättkörd över gupp, grus osv. Jag trodde att den skulle vara mer "stum" men icke. 

Nu ska jag bara öva på att fälla ihop den, vilket inte ser svårt ut men jag har inte hunnit testa. Sen måste jag nog kolla om vårt regnskydd passar, annars måste jag hitta ett annat. Regnskyddet som hör till vagnen kostar 399:-, inte något som jag vill betala faktiskt!


Gillar

Kommentarer