Greentom.

​Nu när Isis är stadigare & vintern är över, känns det som att det inte direkt skadar att uppgradera det här med vagn. Barnvagn är något som jag, som så många andra föräldrar, använder varenda dag - vid många olika tillfällen. Jag har två olika vagnar redan, som bägge är riktigt bra MEN det är roligt att testa nytt! Särskilt nu när vintern är över & åkpåsen snart ska tas bort så kändes det passande att köpa en ny vagn. Mest för att jag vill ha en vagn som väger mindre & sliter mindre på mina handleder som jag har ont i. Viktigt med vändbar sits & svängbara framhjul. 

Jag hittade detta när jag fick mail från Jollyroom.se om att dom har rea på flera av deras barnvagnar. Nu låter detta kanske sponsrat men det är det inte - detta är, som annat jag bloggar om, ett tips som även jag nappade på. Jag valde att titta in på sortimentet & hittade en Greentom Upp Vändbar Sittvagn. Jag tycker inte att 2599:- för en ny, snygg & miljövänlig sittvagn är mycket pengar. Att den bara väger 8 kg är helt fantastiskt! Jag hoppas att jag kommer att gilla den & jag ser fram emot att få se den i verkligheten. Minuset är antagligen att varukorgen inte ser ut att vara särskilt stor men det återstår att se. I värsta fall får jag ta en annan vagn om jag ska handla mycket. 

"Greentom Upp är vår planets grönaste barnvagn genom att ha en ram helt tillverkad återvunnen plast (polypropen), samt en sittdel tillverkad av återvunna PET-flaskor. Genom sin smarta och snygga design skapad av högkvalitativ plast är denna vagn både otroligt lätt samtidigt som den är extremt tålig. Du kan utan problem ta med dig denna barnvagn på resor tack vare en simpel hopfällning som gör vagnen otroligt kompakt och smidig."

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Har också funderat på den förrut men tror den skulle va för låg för mig :/
nouw.com/louiseanderssons
mansondust
mansondust,
Ja den är nog inte till för längre personer tyvärr.
nouw.com/mansondust