Fisher-Price Babysitter Rainforest Friends.

Som jag skrev tidigare så fick Isis en ny babysitter från Fisher-Price för ett par dagar sedan. Jag hade egentligen inga höga förväntningar då jag tycker att det är svårt att hitta babysitters som faktiskt ÄR bra. Vår förra är bra i liggläget men den erbjuder inget sånt där "skump" när man vickar på den utan gungar mer som en vagga. Dessutom är den i enbart gråa toner, inget som känns så kul. Billig var den men ja, det var väl det som var bra. 😉

Så nu till denna nya! Vi har hunnit testa den en hel del nu & idag även med vibrationer då K kom ihåg att köpa ett D-batteri. Jag är väldigt nöjd med den här då den ger exakt det skumpandet som jag sökte. Jag kan sitta med ena foten på stolen & göra lite fart = nöjd Isis. Färgerna är många & glada med två leksaker där ena skallrar. Bågen är avtagbar, vilket är skönt. Dynan är enkel att knipsa av för att tvätta. Nu har Isis slutat spy så mycket, men annars hade det behövts titt som tätt. Vibrationerna är svaga, inte obehagliga. Tillräckliga för att bebisen ska känna att någon är där, för att beskriva det enkelt. Det låter dock ingenting - tack & lov! 😄 Det som känns extra bra är att stolen inte glider iväg när gungas utan står stadigt & stabilt på golvet. Den är inte lätt att flytta genom att dra den mot sig eftersom att den har halkskydd, utan man får lyfta den istället, så det känns säkert & bra.

Det viktiga är dock att Isis trivs i babysittern & det gör hon, som ni kan se! 💘 Den finns att köpa lite varstans bara man googlar lite!


I samarbete med Fisher-Price.

Gillar

Kommentarer