Febrigt, snarkande & selektiv mutism.

​Igår natt hade Isis feber från ingenstans. Hux flux märkte jag det under natten för att hon bökade & låg som att hon "yrade". Hon brukar inte krångla på nätterna så jag kände på hennes panna & hon var väldigt varm. Gick upp & gav henne lite Alvedon, bäddade sen i soffan så att K kunde sova ett par timmar ostörd. Sömn är viktigt när man kör hela dagarna.

Satt uppe från ca 01:30 till 04:45. Haha, härligt! Vaknade av att K skulle till jobbet vid 6-tiden, sen pep mitt alarm 06:30. Men under dagen var jag inte så överdrivet trött men sen igår på kvällen slocknade jag direkt. K väckte mig för jag snarkade så högt. 😃 Men det är bara rättvisa för han snarkar JÄMT. Men ja, sen har hon varit feberfri så det var kanske bara något tillfälligt. Imorgon blir det 6-mån koll på BVC & då borde hon kunna få sitt vaccin som inte blev av vid 5 mån. 

Sen efter skolan ska jag vara kvar med Seven i ca 10 min i grupprummet dom har för att öva på hans läsläxa. Detta ska vi göra tisdagar & torsdagar ett tag nu & trappa upp med att sen ha läraren i klassrummet utanför, ha dörren öppen lite grann osv osv. Detta är för att jobba med Sevens selektiva mutism. Drömmen är såklart att han ska prata med någon till slut & inte bara oss, men han pratar i alla fall med mig även om det är folk runt om. Det är när han märker att dom stannar upp & lyssnar aktivt som han tystnar. 😉 Så vi testar detta & ser hur det funkar. Förslaget är taget tillsammans med BarnHabiliteringen.

 

Gillar

Kommentarer