Febrigt & selektiv mutism.

​Igår natt hade Isis feber från ingenstans. Hux flux märkte jag det under natten för att hon bökade & låg som att hon "yrade". Hon brukar inte krångla på nätterna så jag kände på hennes panna & hon var väldigt varm. Gick upp & gav henne lite Alvedon, bäddade sen i soffan så att K kunde sova ett par timmar ostörd. Sömn är viktigt när man kör hela dagarna.

Satt uppe från ca 01:30 till 04:45. Haha, härligt! Vaknade av att K skulle till jobbet vid 6-tiden, sen pep mitt alarm 06:30. Men under dagen var jag inte så överdrivet trött men sen igår på kvällen slocknade jag direkt. K väckte mig för jag snarkade så högt. Men det är bara rättvisa för han snarkar JÄMT. Men ja, sen har hon varit feberfri så det var kanske bara något tillfälligt. Imorgon blir det 6-mån koll på BVC & då borde hon kunna få sitt vaccin som inte blev av vid 5 mån.

Sen efter skolan ska jag vara kvar med Seven i ca 10 min i grupprummet dom har för att öva på hans läsläxa. Detta ska vi göra tisdagar & torsdagar ett tag nu & trappa upp med att sen ha läraren i klassrummet utanför, ha dörren öppen lite grann osv osv. Detta är för att jobba med Sevens selektiva mutism. Drömmen är såklart att han ska prata med någon till slut & inte bara oss, men han pratar i alla fall med mig även om det är folk runt om. Det är när han märker att dom stannar upp & lyssnar aktivt som han tystnar. Så vi testar detta & ser hur det funkar. Förslaget är taget tillsammans med BarnHabiliteringen.

Gillar

Kommentarer