En vecka kvar.

Är det höst nu? +11 grader, mulet & regn. Igår var nog första gången sen innan sommaren som graderna inte var nära +20 på morgonen. Men jag tycker det är skönt! Visst, visst.. innebär mer kläder MEN jag gillar ytterplagg OCH det är mysigt med lite mörkare årstider. Jag vill tända lampor, bara en sån sak! Kan för första gången på länge öppna upp & få in LUFT! Wow...

Idag är det en vecka kvar till skolstart & dagis. Sommarlovet har gått bättre än väntat men nu börjar det bli dags med vardag & rutiner igen. Jobbigt att varje dag känns som två dygn & ingen har riktigt koll på vad som ska göras osv. Jag blir stressad av att inte ha koll på läget.

Samma dag som skolan startar igen så kommer BarnHAB på hembesök igen. Ska väl kolla av hur sommaren har varit & sånt där. Det är skönt att ha sett hur Seven utvecklats sen i våras & jag har hopp.. talet är bra & han pratar med folk som kommer hit. Får se hur det utvecklar sig i skolan men han kommer nog inte prata där än på ett tag. Dessutom kommer det börja en ny lärare i klassen då den ena han haft & som jobbat med honom, tyvärr har slutat.. Känns lite typiskt!


Gillar

Kommentarer