Död.

Min telefon är död. Den funkade för två dagar sen. Jag la den bredvid mig i soffan, såg på en serie en stund & när jag sen skulle väcka skärmen för att skicka ett sms så var skärmen helt svart. Jag fick inte igång telefonen hur jag än gjorde, med tvångskommandon & laddningssladden. Helt svart! Så himla konstigt!

Jag fick panik såklart, man har ju ALLT på telefonen. Kontakter, Swish, BankID, ja ta mig fan allt. Letade fram en reservmobil i skåpet, en långsam & dålig Motorola som ett av barnen haft förr. Kollade när jag köpte min telefon, i oktober för två år sedan visade det sig. Jag har alltså några veckor kvar på garantin! Woop! Hoppas att dom inte nekar det bara, men vet inte hur dom skulle kunna göra det när den bara tvärdog!

Usch, känns så deppigt, haha. Den här Motorolan kan inte ens ha alla appar jag brukar ha, SÅ dålig är den. Kan knappt skriva meddelanden heller för tangenterna hänger inte med. Ser ut som att jag är full när jag skickar meddelanden, haha. Så jag orkar inte hålla på. Får ta det jag kan via datorn så länge.

Gillar

Kommentarer