Disco.

Fredag! Så välkommet. Nu är jag trött, jag behöver lite helg... Det känns som att förra helgen försvann i all bröllopsväntan, så nu behövs det verkligen.

Isis sov hela natten i sin säng inatt. Hon somnade runt 19.30 efter att jag försökt lägga henne i en timme. Då gav jag upp & gick därifrån. Sa åt henne att ligga kvar & sova. Hon somnade! Idag vaknade hon kl 7, en halvtimme efter att vi andra gått upp. Fantastiskt skönt att få sova i sin egen säng hela natten, annars brukar hon vakna till efter halva natten ungefär så då lägger jag mig där i hennes säng resterande timmar. Det är för trångt i vår säng nämligen, hon kräver utrymme när hon sover & blir irriterad om jag ligger för nära.

Ikväll ska Ninja på disco. Hon hänger med sin kompis hem efter skolan & fixar sig där, så får dom skjuts av mamman. Så Ninja kommer hem sent ikväll. Hoppas att det blir kul! Jag gick aldrig på disco, jag hatade människor tidigt. ;) Men Ninja älskar discon. Hon är väldigt social.

Seven har lekt med en kompis varje dag nu efter skolan. Idag har han skrivit en lapp som han ska visa kompisen, om dom ska vara här hemma & leka idag. Så får vi se. Det blir i sådana fall 1:a gången som Seven bjudit hem en kompis - han är annars ute & spelar fotboll osv med andra barn. Spännande! :) Dom leker bra trots att Seven inte pratar med honom, även om jag försöker övertala Seven att testa..

Star då? Spike kommer efter skolan & åker hem ikväll, så dom lär vara nere på Stars rum hela kvällen. Ska köpa godis till dom lite senare idag.Star.

Gillar

Kommentarer

Cim von Wowern,
Haha, ja då. Jag är aldrig där nere & stör. Hon har sitt rum i källaren så det är nästan som en egen lägenhet. Dom kommer upp & hämtar mat/godis, så lite ser jag dom men inte mycket. 😉
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Åh thank god it's Friday ida' säger jag bara . Är helt kollrig i huve't efter den här veckan . Igår em somnade jag på soffan samtidigt som barnen hade eftermiddagsvila. När jag sen vaknade var kl. 16.15 & jag fattade först inte var jag var & varför klockan stod på 16.15?? I min värld var det 04.15 på morgonen & jag trodde att jag sovit bort hela föregående dag!! Behöver LÅNG semester från vardan' tror jag..
None
Cim von Wowern,
Hahaha! Ja, helsnurrig vecka!
vonwowern.blogg.se
Jenny Lindgren,
Haha jaa
None