Disco!

Packat & packat... drygt 25 paket från det som jag nyligen sålde på Tradera. Enkelt att lägga upp annonser, drygt som fan att packa ihop allt & posta. Men får det gjort imorgon - skönt att slippa tänka på sedan.

Imorgon är det Halloween-disco på skolan. Seven & Ninja ska gå båda två, men dom är där olika tider. Ninja får komma dit när Seven ska gå hem, så dom kan inte gå tillsammans. Men Seven vill gå ändå! Han är så modig. Ska sminka honom grön & så där, spraya håret grönt. Svart runt ögonen. Ninja ska fixa sig hos en kompis som hon åker dit med sedan. Så får jag hämta dom i omgångar under kvällen. 22:30 är discot slut för Ninjas del men det är för sent för en 10-åring, för sent för min del också, haha. Så jag ska hämta henne 21:30 har vi bestämt.

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren
,
Oj ja vid 20.30-tiden har jag nog oftast redan knoppat in för da'n 😴😅. Men blir man väckt vid 6.30-tiden på helgerna så FÅR man lägga sig efter bolibompa 😆...
mansondust
mansondust,
Oh ja! Jag är redan svintrött!
nouw.com/mansondust
Jenny Lindgren
,
Haha har just nu pausat idol för 2:a gången pga av att de minsta i familjen krävt lite uppmärksamhet..😊. Är dock sugen på att dyka ner i godispåsen innan jag blir för trött, men det det prasslet som uppstår i samband med detta är svårt att dölja för små nyfikna öron...😁 👂🙉
mansondust
mansondust,
Hahaha, just därför häller jag upp det tidigare på dagen/kvällen i en skål/bunke. 😉
nouw.com/mansondust
Jenny Lindgren
,
Hade Seven & Ninja det roligt på discot igår 😃 💿🎶🎤🍿
mansondust
mansondust,
Ja det gick jättebra. Dom hade dansat & ätit massor av godis. 😊
nouw.com/mansondust
Häxansurtant
,

Jag typ går och lägger mig när ni går upp..😜😜😜
jag & vampyrerna..😂
mansondust
mansondust,
Haha åh fy fan, får nästan dödsångest av bara tanken hahaha!
nouw.com/mansondust
Häxansurtant
,
😂😂😂😂😂....Fullkomligt älskar nätterna..
Tyst lugnt och skönt...
Ungarna & gubbe snarkar ..
Man kan gå ut med hunden i lugn & ro..ingen risk att träffa på ngn jobbig granne..el ngn annan jävel heller för den delen...förutom alla spöken då.. Men dom går ju inte undvika hur mkt jag än vill..
El pyssla i trädgården kolla film ostört sticka sy bajsa what ever...😜
Jag har den turen att mina barn sover gärna till nio/tio/elva..
Så ngr timmars sömn får jag ...😁
mansondust
mansondust,
Hehe! Jag får typ dödsångest efter 23. 😉 Såå trött av mig. Vill sova NU! Haha.... Barnen vaknar typ 9 nu på lovet men jag orkar ändå inte vara uppe längre än 22-23.
nouw.com/mansondust