Dagens post.


Minns ni att jag var sugen på att beställa bollmössan till Isis, från Mini Rodini? 349:- för en mössa är rätt saftigt såhär innan jul MEN jag hade istället turen att hitta den i en grupp på Facebook. Den är använd av en annan bebis innan men det syns knappt. Vad gav jag? 150 spänn, med frakt inräknat! Woop, woop - jag blev så glad!

Sen köpte jag en rånis (Molo) till henne också, för att slippa böka med halsduk när det känns onödigt. Dessa mössor är så praktiska att jag inte kan prisa dom mer, haha. Det skulle vara bra på Oxy med men dagis sätter tyvärr inte på dom ordentligt utan låter det vara helt outfyllt upptill på huvudet. Jag orkar inte tjata om det så han får ha vanliga mössor i vinter. Vad gav jag för den? 165 riksdaler, ja med frakt inräknat. Ny med lapp! Mer än nöjd.

Gillar

Kommentarer

Milla
,
Hej fina du!! Såg denna artikel där en flicka har samma fina namn som ditt yngsta barn. Fy vad arg man blir på sånt här 😡.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21848124.ab
mansondust
mansondust,
Såg det jag med. Tycker det är jättkonstigt.
nouw.com/mansondust
Milla
,
Det är ju så sjukt. Man kan ju vrida å vända å förknippa alla namn på lös möjliga vis men som du skrive så är det ju konstigt. Tycker att Isis är ett jättefint namn och en individ ska väl inte förtryckas för att hens föräldrar ger ett kärleksfullt namn.
mansondust
mansondust,
Det är ju dubbelmoral i det där. Då ska man ju förtrycka alla namn som bl.a mördare heter. Då blir det inte många namn kvar! 😂
nouw.com/mansondust
Milla
,
Haha 😂😂!! En kan ju undra vilket namn alla skulle heta så. Jobbigt om nån individ då gör ondska, då måste ju alla byta namn 😂.