BVC.


Igår var det halvårskontrollen på BVC. Tänk att det redan har gått 6 månader! Tokigt. Läkarkontrollen gick fint & inget var konstigt. Isis fick två sprutor i låren som hon skulle ha fått vid 5 månader men det blev uppskjutet tills nu. 68 cm & 7,4 kg stor är hon nu. Ca 1 kg har hon gått upp sen sist, som var i November. 😊

Inatt hade hon feber, vilket jag märkte att hon började få igår kväll. Låg & lät lite konstigt när hon skulle somna, sen kändes hon varm igen. Sen under natten var det lite bökande & varm bebis, men på morgonen idag var det inget mer, så det var nog bara det där lilla.

Nu är det fredag & ikväll blir det chokladpudding med vispgrädde! Eller som min lillebror sa när han var liten: "Puddi grädde". 😍

Gillar

Kommentarer

Carolinesimu
Carolinesimu,
Söt!😍
Pia
,
Vilka fina barn ni har!
Visst fick du tvillingsyskon som är ung lika gamla som nåt av dina barn? Du pratar aldrig om dem längre, men å andra sidan kanske ni bor långt ifrån varandra.
mansondust
mansondust,
Ja dom är födda samma år som Seven. Oxy fyller är på samma datum som dom. Nej jag träffat dom aldrig så vi har ingen relation.
nouw.com/mansondust
JamesMamma
JamesMamma,
Fina barn och fin blogg du har 😍
Kika gärna in på min blogg
-Hemmasydda barnkläder
- 23 år och mamma till James 2år!
Http://nouw.com/jamesmamma
nouw.com/jamesmamma