Badrumsshopping.

Igår vaknade vi tidigt. Eller ja, K vaknade & påstod att klockan var runt halv 7 men den måste ha varit 6 för när vi hade ätit upp frukosten var klockan 06:50. 😉 Sen bestämde vi oss för att åka in till Örebro vid 9 för att kolla på badrumssakerna vi måste ha handlat när det är dags för gubbarna att montera fast allt då vi valde att köpa nytt själva, annars hade försäkringen stått för ny toa, badrumsskåp, handfat osv men då hade det blivit tråkiga standardsaker, vilket vi inte vill ha. Så nu när vi köper eget så ingår istället monteringen av det. 

Jag tror vi var inne på Bauhaus i två timmar men tiden gick fort när vi gick & funderade ihop allting. Det blev ingen kran i guld eller vattenfall, vad hände där? Men det blir bra, det blev en i mattsvart istället. 11.100:- fattigare åkte vi hem, men jag tycker att vi ändå fick mycket för dom pengarna & SNYGGA saker. Toalett, spegelskåp i svart med LED-belysning, handfat med svart underskåp, svarta kranen, duschset, duschstång + draperi. Sen lite småsaker till som bottenventil & slangar till handfatet.

I badrummet ska vi ha våtrumsmatta med mörkgrått golv som ser ut som graffit & väggarna kommer att vara i en vitaktig nyans. Innan hade vi kakel men det skiter vi i nu, så slipper vi tänka på dom där fogarna eller att något barn ska tappa något & en platta spricker.  Enklare att rengöra med matta! Det kommer att bli så bra när allt är klart! Längtar....

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Roligt att välja nytt! 👍🏼⭐️ Låter snyggt!