Back to school!

​Turligt nog gäller det inte än, men om ca en månad är det skolstart för dom allra flesta & då kan det vara bra med en ryggsäck som tål utflykter, gympakläder & läxor utan problem. Fjällräven är ett populärt märke & finns i en stor mängd färgvarianter - fler än dom som syns här nedan. Dessutom finns dom i olika storlekar, anpassade för vuxna & barn!

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Den ryggsäcken har mina barn, toppenbra. Undrar, kontaktar företag tex fjällräven dig och frågar om du vill göra reklam? Får du något för det? Måste man inte märka ut i samarbete med?
Din blogg är bäl rätt stor, skulle inte du kunna tjäna en del pengar på den?
Tänker på tex mirka, ilmrud m fl som har det som jobb?
mansondust
mansondust,
Sponsrade inlägg finns under just en sådan kategori. 😊 Så nej, detta är inte sponsrat utan innehåller länkar som min bloggportal håller i, som ger mig som bloggare 10-20 öre per klick. 😉 När jag länkar på så vis är det inte för örenas skull alltså utan för at enkelt & snabbt hitta bra grejer att tipsa om. Bilder & länkar hamnar i samma kollage som jag sätter som jag vill bara. Jag tjänar inga pengar på bloggen, möjligen nån hundralapp per år om man räknar ihop lite länkar såhär men annars nej. Jag har bloggen som hobby, för att jag älskar att skriva, fota & ge tips till andra. Detta är inget jobb, även om det vore nice att kunna få lön för det! Min blogg är inte särskilt stor nej, inte längre sen instagram blev populärt.
nouw.com/mansondust
mansondust
mansondust,
Jag tipsar alltså rätt från hjärtat, inte för att jag fått betalt.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Ok tack för svaret var bara nyfiken på hur det funkar.

En annan fråga, om man skall åka till Örebro i 1 vecka, med barn, vad rekommenderar du att man gör då? Lost city har ni varit där? Wadköping? Finns det något mer kul?
mansondust
mansondust,
Lost city har jag ingen koll på, men Wadköping är fint (men inte särskilt stort) MEN precis vid Wadköping finns Statdsparken där det finns en stor lekpark för barnen samt plaskpool. Det finns en glasskiosk osv. Sen mittemot Stadsparken finns Stora Holmen, dit kommer man antingen med en liten båt över Svartån eller så åker man runt (finns en bro över precis vid sjukhuset) där det finns djur att klappa, ett litet tåg att åka, bilar att trampa runt på i en liten ministad osv. Man kan köpa fika där med. Klappa djuren är gratis men bilar & tåg kostar. Annars finns ju Gustavsvikbadet utanför stan. 😊 Så det finns att göra för barnfamiljer.
nouw.com/mansondust
mansondust
mansondust,
Lek & buslandet finns utanför stan med.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Gustavsviksbadet, är det utom eller inomhus? Hör det till gustavsviksbadet camping?
Lost city är väl det stora dragplåstret min 8 åring blev helt till sig när han såg film på det. Var väl Sveriges största äventyrsbad?
Har ni funderat på att åka dit?
Känner du till gustavsviksbadet camping? Även den ska va väldigt fin.
Nina
,
Vet du förresten nå mer kul för barn runtomkring typ i Arboga västerås Kumla och dom städer som verkar ligga nära?
mansondust
mansondust,
Lost city är på Gustavsviksbadet. Men har inte varit där sen jag var barn. Men det är camping på "baksidan" ungefär. Det finns både inne- & utebad! Det är ett himla bra bad, mina barn har badat där med farmorn ett par gånger. Finns ju gym & solarium & golf också tror jag.
nouw.com/mansondust
mansondust
mansondust,
Jag vet tyvärr inte så mycket ang övriga städer. Undviker Arboga hårt, även om vi bor ett par mil ifrån. Dåliga tonårsminnen. 😉
nouw.com/mansondust