Att vara privat.

Ibland funderar jag på att sluta blogga. Men i nästa andetag ändrar jag mig. Jag älskar att skriva & har bloggat i 15 år. Det vore märkligt att lägga ner helt plötsligt! Men jag värnar mer om mitt privatliv nu än för kanske 5 år sedan. Att inte vara så öppen/privat gör det svårare att blogga helt enkelt. Jag vill inte dela med mig så mycket - ni är ju trots allt "vem som helst" & "vem som helst" får inte komma in i vårt hus, så... ja ni förstår! Därför bloggar jag gärna om mer ytliga saker, som barnkläder eller liknande.

Jag kan önska att jag fortfarande kunde blogga som när jag var ...20! Öppen som en bok! Bara skrev, behövde inte fundera kring vad som skulle nämna eller inte. En massa snaskigheter hade kunnat stå här! Men nä, det håller inte i längden att vara så pass öppen. ;)

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren,
Precis så kände jag den sista tiden när jag hade Facebook..Det var så kul att skriva lite underfundiga & knäppa inlägg om vardagens vedermödor & då är det svårt att INTE bli personlig..Samtidigt var det ju lite meningen med det hela... Men samtidigt vill man inte äventyra barnens & familjens integritet... Svår balansgång det där... Tycker hursomhelst jättemycket om din blogg & går in & läser i stort sett varje dag, så nej nej sluta inte..
None
Cim von Wowern,
Tack Jenny! 😊 Jag skriver egentligen inte inlägg på min FB & inte särskilt långa texter på instagram heller, så det är egentligen här jag faktiskt SKRIVER. Även om det inte är så jättemånga djupa inlägg. 😉 Men så lever jag med en man som månar riktigt hårt om sin integritet & det blir svårt att skriva så ingående då..
vonwowern.blogg.se