Åsikter?

Såhär i sommartider kan det vara lite segt med bloggandet. Så jag funderade lite på vad jag kan skriva om - ni kanske kan komma med förslag på olika ämnen & liknande som jag kan skriva min åsikt kring. Kanske Du tycker likadant som mig eller precis tvärtom. 😊 Dock inget politiskt, jag tycker sådant är så himla tråkigt. Så har du ett förslag så kommentera gärna.


Gillar

Kommentarer

Nina
,
Jag har några förslag. Att vända barnen framåt före 4 år eller hålla hårt på att vänta till minst 4 år?
Lite privat men hur viktigt sex är att ha regelbundet under småbarnsåren, ok att i te göra det på typ 2 mån eller viktigt att göra det regelbundet och isf varför?
Hur ofta önskar du att du hade körkort då du måste hämta lämina barn handla osv osv?
Blir du någonsin osams med nån eller håller du alltid masken och sen ältar och stör dig inom dig?
Blir du och k någongång riktigt osams då ni inte orkar se varann/gapar på varann?
Tror du ni kommer bo kvar i huset i många år eller leta större?
mansondust
mansondust,
Jenny Lindgren
,
Vardagslivet i stort & smått ☺. De vardagliga situationerna blir oftast de mest komiska att skriva om & igenkänningsfaktorn är hög om man säger så..😊. Skönt att läsa om andra som är i samma situation som en själv med allt vad det innebär..😄. Har "bara" 2 barn men känns som 5 ibland, så jag beundrar dej för att du lyckas få ihop allt 😊 Har du några vardagsknep att dela med dig av..? För mig är kvällar & morgonar värst iaf på vardagarna..😥.
mansondust
mansondust,
tack, detta kan jag nog svara på i ett inlägg. 😊
nouw.com/mansondust
E.
,
Ditt bästa tips att stå ut med 2-års trots? ☺️😁
mansondust
mansondust,
Haha... svarar när jag vet. 😉 Nej men ....små barn, små bekymmer, stora barn, stora bekymmer... stämmer väl! Så härda ut, det blir inte bättre haha!
nouw.com/mansondust
Marie
,
Hur tror du livet hade sett ut utan några barn eller om Isis varit ditt första barn? Vad hade du gjort?
mansondust
mansondust,
Oj vilken svår fråga! :O
nouw.com/mansondust
Lina
,
Vad tycker du om att Er äldsta dotter kommit till den åldern när en pojkvän plötsligt blivit mer seriös än dom "pojkvänner" hon ev. haft någon vecka eller två i låg/mellanstadiet 😉 Jag har följt både dig och Hella i flera år så har ju läst hos henne att sonen haft seriös tjej innan. Är du inte rädd att det ska gå lite "för fort fram"?
mansondust
mansondust,
Hur seriöst detta är vet jag inte. 😉 Det ar bara gått ca 2 v så... den som lever får se. Dom har träffats alla gånger på stan & idag kommer han hit & spenderar dagen här med Star. 😊 Det blir inga övernattningar ännu. Sen så kan ingen förälder i världen förhindra saker. Sex? Det är inte hemskt om dom gillar varann, men jag ser gärna att det väntar.. hon är inte 14 än ens. Men som sagt, vi får se hur seriöst det blir. 😊 Kan dock säga att det känns mycket bättre att Star har en pojkvän som är 16 & som håller kontakt med mig & frågar vad som är ok osv med mig, än att hon träffar nån 13-åring som mest fjantar runt & man aldrig pratat med. 😊 Så just nu känns det mest roligt!
nouw.com/mansondust