Åren som går...


Hur kan allt gå så fort? När man ser tillbaks på bilder så är det plötsligt en massa, massa år sedan dom togs fast det känns som alldeles nyss! Bilderna (förutom nedersta vänster) är tagna sommaren 2008, då låg Seven i min mage. Bebisen är Seven & är tagen 2009. Dom var ju så små alldeles nyss, alla tre!

Seven börjar i 2:an snart.. Ninja i 4:an & Star i 8:an! Oxy kommer gå sista året på dagis & Isis fyller 1 år nästa månad! Så himla roligt med större barn, det har vi ju inte haft förr. Men oj vilken ångest att dom minsta blir stora dom med. Jag älskar bebisar!

Gillar

Kommentarer

Jenny Lindgren
,
Ja visst känns det som tiden går läskigt fort 😣. Hittade dagiskort häromdagen på min äldsta son f. -07 från hösten-10 & -12 !!. Då var han alltså en liiiten liten kille 😊. Snutt alltså... 😍. Nu är han snart 9 år & 140 lång urstark skolkille som bara skulle kunna blåsa på mig så skulle jag förmodligen ramla omkull 😁. Hänger inte med ju.... Hoppas framtiden inte rusar fram lika snabbt nu...😦
mansondust
mansondust,
Dagarna går sakta men åren går fort!
nouw.com/mansondust
Jenny Lindgren
,
Så sant som det är sagt 😊
Lisa
,
Vet du vilken hemsida jag skulle kunna hitta vinteroveraller från Molo på rea? Kollat rundor som en galning. Kram
mansondust
mansondust,
Har du kollat på Molo.se? Dum fråga kanske, men såg att dom hade rea på en del plagg.
nouw.com/mansondust
J
,
Vänta bara tills bäbisarna börjar flytta hemifrån.....😜
mansondust
mansondust,
Nina
,
Ja det går fort. Isis är ju snart ingen bebis längre. Min är 1 år och 2 månader och jag fick höra igår att han är ingen bebis.. när vi hälsade på hans kusin på 1 mån och jag kallade de båda för bebisar. Och efter 1 när de börjar gå och äta själva och prata lite så är de väl snarare småbarn än bebisar. Såg på insta att isis åker babyskydd än, det måste va ett ganska rymligt? Mina hade vuxit ur de sen ett bra tag då de var 11-12 mån. Sen tyckte jag det blev så tungt att bära dem i när se car så stora.

Trodde jag skulle bli bebis sugen då jag höll bebis igår men hur söta de än är så är det roligt när de blir lite större och man kan kommunicera med dem 😊
mansondust
mansondust,
Ja än får hon plats men sa senast vi åkte att vi kanske får installera den större stolen snart. Men får se, hon sitter riktigt bra i babyskyddet än faktiskt. 😊 Men tar inte ur det & bär henne i, då får hon sitta i en kundvagn eller på höften.
nouw.com/mansondust