Amning, revben & snö.

Undrar om det är helt färdigammat nu? Inte ammat på 2 dygn. På dagarna har Isis inte ammat alls på flera veckor men det har hänt på natten 1-2 gånger för att hon ska komma till ro. Men nu är det 2 nätter sedan & hon har hela tiden somnat om själv om hon börjar gnälla. Hon söker sig till min kropp & somnar om, typ håller på min arm eller så. Det bästa är att jag inte haft ont i brösten ALLS denna gång, alltså har jag trappat ner alldeles lagom hela tiden. Annars kan man få så himla ont & VILL amma för att lätta på det ömma men nä, ingenting alls. Så himla skönt!

Isis, Seven, Star & Ninja ligger fortfarande & sover. Bara Oxy & jag som är vakna. Jag hade väl kunnat ligga kvar i sängen men orkade inte. Dels så är jag aldrig utan Isis så jag passar gärna på när hon inte vaknat än & dels så får jag ont av att ligga ner om jag inte sover. Då snackar jag värk som att "Aj, jag kommer nästan inte ur sängen för ryggen & revbenen gör så ont". Skitkropp! Kan man reklamera den på något sätt, tror ni?

Idag ska Star åka till min mormor i Sthlm & kommer hem på söndag. Barnens farmor hämtar henne lite senare & kör henne till bussen. Dom får nog vara ute i god tid för det har snöat SUPERMYCKET igår & inatt. Så mysigt! Men såklart känns det ju lite sisådär när ens barn ska ut på vägarna i detta, men men - hon åker ju skolbuss på vardagarna så det är egentligen samma sak. Buss känns hur som helst bättre än tåg, för med bussen är det bara rakt mot målet, inga byten. Det är mer rörelse på folk på tåg.

Gillar

Kommentarer