Aj.

Tack för frågor till frågestunden. Jag kommer att svara på dom i en video under veckan som kommer, när jullovet är slut. Tänkte att en video är roligt, så kan jag utveckla mina svar lite mer.

Nu är det fan färdigammat! Nu är det flera dygn sen, så nu är det slut med det. Nu sätter vi punkt för det! Känns väldigt skönt, även om jag har en sorg också. Det är mysigt & praktiskt, men 17 månader fick räcka. Isis sover mycket bättre nu - men inatt var det olidligt. Hon har vaknat till & gnällt HELA tiden! Inte bara gnällt utan skrikigt. Rullat runt, runt, runt samtidigt. Riktigt frustrerande! Gick upp 07:20 med henne, då gav jag upp. Annars vaknar hon vid 9-10 nu på lovet! Min kropp värker också så kan inte ligga vaken hur länge som helst heller innan jag måste resa på mig för att allt gör så ont.

Lördag idag alltså! Känns inte alls så, kanske mer som måndag. Men ok - lördag. Vad gör vi idag? Ingen aning. Leker i snön kanske? Barnen i alla fall. Jag är inget fan av att vara i snön, har inga bra kläder till sån lek heller.
Oxy igår.

Gillar

Kommentarer