2 0 1 6 .


Dagen igår var inget särskilt. Vi firar inte nyår, mest för att vi är så trötta av oss. 😉 Barnen sprang i alla fönster & såg på fyrverkerierna som sköts tidigare på kvällen, sen kollade vi på teve & åt lite godis. 

Den enda som ville vara vaken var Isis, hon som annars är väldigt lätt att lägga på kvällarna. Bara ammar & slocknar bredvid mig. Men igår skulle hon vara uppe (& var inte ens glad över det), sen började hon skrika så jag satte mig i soffan med henne för K började jobba idag efter 5 mån pappaledighet, så att han skulle få lite sömn innan klockan ringde. Sen bökades det halva natten.. fick till slut SITTA upp & sova med henne på armen. Något stel i nacken idag, haha. Hon är lite snorig så det kanske var et som störde henne & gjorde henne förbannad. Tur att vi har väldigt få av dessa krångelnätter. Isis är en sån duktig bebis annars. 

God fortsättning då!


Gillar

Kommentarer

Nina
,
Är du intresserad av vagnar med? Har du haft en kronan nångång och när har du börjat låta dem åka framåtvända i vagn?
Har isis börjat få smaka smakportioner än?
Har dina bitits när de ammat?
mansondust
mansondust,
Vagnar gillar jag men inte så där att jag har det som intresse. Men en fin & bra vagn vill jag ju ha men brukar nöja mig med en eller två st då barnen haft vagn. Har inte haft Kronan då andra lockat mer. För mig är det väldigt viktigt med svängbara framhjul då jag lätt får ont i axlar & handleder annars. Framåtvänd har jag dom sällan. Gillar att ha dom mot mig och har haft från mig ibland mest & då från ca 1-1,5 år. Viktigt med vagn där man kan välja själv tycker jag. ☺ Isis har 2 ggr nu fått smaka mangopuré och sugit på nån mackbit med smör, för hon är väldigt intresserad av vad vi tuggar på. OH ja mycket bitande. Ninja bet så jag blödde. Isis bits också även utan tänder.
nouw.com/mansondust
Nina
,
Men tycker du de svängbara framhjulen tar sig fram överallt? Stigar, i snö, etc?

Min 8.5 mån har börjat bita också och har sällan tid och ro att amma på dagarna längre. Känns som det fasas ut allt mer. Morgonen är han dock väldigt tutt sugen fortfarande.

Hur länge har du bär dina i bärsele? Är det babybjörn du har?
Tycker det börjar bli tungt nu. Han väger ca 8-9 kg.