18 mån-kontroll.

Så var det måndag!

Igår åkte vi & veckohandlade (eller storhandling - för mindre familjer) när vi ändå hade tid. Så slipper jag släpa med mig allt hem med vagnen idag. Jag ska läsa med Seven i skolan & till BVC för 18 mån-koll med Isis, så det är skönt att slippa tänka på att handla. Även om jag måste in dit en snabbis för jag glömde cremé fraiche igår.
Det blir spännande att se hur stor Isis är nu! Sist var på 1-årskollen & gick inte ens själv änmu men det gjorde hon dagen efter. :) IDAG är hon 1,5 år. Woop, woop! Hon ska få vaccin idag också tror jag?

Läser på annat sätt med Seven från & med förra veckan. Har jag sagt det? För att han ska klara kunskapskraven så ska jag ställa frågor som läraren ger mig, så filmas det & hon kan lyssna på hur han svarar & sånt där. Så läser han läsläxan själv i grupprummet & spelar in även där. Det kräver lite mer av mig eftersom att jag måste ställa frågor & lirka fram svaren & så, men sist gick det bra i alla fall. Läraren satt i grupprummet på andra sidan klassrummet - med helt öppen dörr. Seven reflekterade inte ens över det, så det är verkligen jättebra. Vi fortsätter så ett tag - sen kanske hon kan sitta i samma rum.
Gillar

Kommentarer