1 + 1 = ....6?!

Det är lustigt hur väl man kan känna sin kropp. Jag kände av en graviditet bara en vecka efter ägglossning i Mars men vågade väl inte riktigt hoppas på för mycket. Ont i brösten, huggande & molande i magen. Jag tog ett test 4 dagar före beräknad mens (BIM 28/3) & fick ett tveksamt resultat, vilket jag även väntade mig då inte alla får något streck alls så tidigt trots graviditet. Det är ju ett svagt streck till vänster men kanske för långt åt vänster. Så blev jag förkyld & på natten nästan dog jag av magvärk när jag nös. Exakt samma värk som jag fått med dom andra barnen. Det liksom hugger till jättehårt i ligamenten vid snabba rörelser. Då blev jag 95% säker - jag är gravid. Tog ett test dagen efter, 3 dagar innan BIM. Fick då ett väldigt klart positivt resultat! MYCKET skönt att se oavsett vad jag trodde innan. Det blev bekräftat! Jag gjorde sen ett test på BIM -2 men det fotade jag inte - kände mig redan som en test-nörd som det var. ;)

Beräknat förlossningsdatum är.... 2 Jan 2018. Haha, yeah right! Jag kommer få bebis i slutet av December detta år eftersom att jag kommer att begära igångsättning denna gång också, då jag föder så snabbt. Även utan igångsättning har jag fött långt innan BF. Man kan ju tänka att Oj då, julafton med julklappar till sex barn & TVÅ barn födda sent i December. Haha, planering vad är det? Men jo, vi har aktivt försökt bli gravida under Mars, vi bara såg när BF skulle bli EFTERÅT! Så det är ju lite komiskt faktiskt.

Nu får vi se om den hänger kvar... & att UL i vecka 12 ser bra ut. Vi har ju varje graviditet (med samma partner) 25% risk för fosterskador. Jag är i vecka 12 i mitten av Juni. Evigheter dit!BIM -4.BIM -3.

Gillar

Kommentarer